Kunnallistekniikkaa ammattitaidolla

Kaivamme kaikki kaivannot tarpeen mukaan

Maankaivuu Timo Vuori Oy toteuttaa kaikki tarvittavat kunnallistekniset kaivuut niin omakotitalojen, taloyhtiöiden, osuuskuntien kuin kuntienkin mailla. Kokeneena maanrakennustöiden toteuttajana urakoimme projektit aikatauluja noudattaen ja sovitun viimeistellysti. Kun on aika kaivaa kunnallistekniikkaa maahan, otathan yhteyttä ammattilaiseen!

Viemäröinnit. Uusien ja vanhojen viemäröintien vedot saat meiltä, olipa kyseessä uusien linjojen veto tai vanhan uusiminen. Kysy lisää!

Vesijohdon kaivuut. Usein urakoita voidaan yhdistää, vesijohtoa voidaan esimerkiksi kaivaa samaan kaivantoon. Olethan siis ajoissa liikenteellä, suunnitelmallisuus kannattaa yleensä näissäkin hommissa.

Maakaapelointi. Suoritamme myös sähköjohtojen kaivamisen maan pinnan alle sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti riittävään syvyyteen.

Tien pohjatyöt. Vailla vankkaa tietä? Me toteutamme tien pohjatyöt kokemuksella niin yksityisille, osuuskunnille kuin kunnillekin, samalla voimme esimerkiksi perustaa puutarhalle pohjan tai suorittaa muita maanrakentamisen töitä tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä - meillä asiat sujuvat!

Maankaivuu Timo Vuori Oy toteuttaa kunnallistekniset kaivuut ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita laidasta laitaan laajalti Salon ja ympäristökuntien alueella toimien. Pyydä meidät suoraan paikalle tai lähetä edullinen tarjouspyyntö kohteestasi!