Kunnallistekniikkaa ammattitaidolla

Ota yhteyttä

Kaivamme kaikki kaivannot tarpeen mukaan

Maankaivuu Timo Vuori Oy toteuttaa kaikki tarvittavat kunnallistekniset kaivuut niin omakotitalojen, taloyhtiöiden, osuuskuntien kuin kuntienkin mailla. Kokeneena maanrakennustöiden toteuttajana urakoimme projektit aikatauluja noudattaen ja sovitun viimeistellysti. Kun on aika kaivaa maahan kunnallistekniikkaa, otathan yhteyttä ammattilaiseen!

Viemäröinnit. Viemäröintien vedot saat meiltä, olipa kyseessä uusien linjojen veto tai vanhojen uusiminen. Kysy lisää!

 

Vesijohdon kaivuut. Usein urakoita voidaan yhdistää, vesijohtoa voidaan esimerkiksi kaivaa samaan kaivantoon. Olethan siis ajoissa liikkeellä, suunnitelmallisuus kannattaa yleensä näissäkin hommissa.

 

Maakaapelointi. Suoritamme myös sähköjohtojen kaivamisen maanpinnan alle sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti riittävään syvyyteen.

 

Tien pohjatyöt. Vailla vankkaa tietä? Me toteutamme tien pohjatyöt kokemuksella niin yksityisille, osuuskunnille kuin kunnillekin. Samalla voimme esimerkiksi perustaa puutarhalle pohjan tai suorittaa muita maanrakentamisen töitä tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä – meillä asiat sujuvat!

Maankaivuu Timo Vuori Oy toteuttaa kunnallistekniset kaivuut ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita laidasta laitaan laajalti Salon ja ympäristökuntien alueella toimien. Pyydä meidät suoraan paikalle tai lähetä tarjouspyyntö kohteestasi!