Salaojat Salon & ympäristökuntien seudulla

Ota yhteyttä

Salaojat, sadevesijärjestelmät ja viemäröinnit ammattilaiselta

Maankaivuu Timo Vuori Oy toteuttaa salaojat, sadevesijärjestelmät ja viemäröinnit kokemuksella. Olemme urakoineet vuosien varrella lukuisia kohteita. 

Salaojat kaivamatta? Tilaa salaojat uusiin ja vanhoihin kohteisiin soittamalla: Timo 0400 329 209 tai Tuomas 040 530 4408!

Oikein tehty salaojien kaivuu säästää monelta harmilta. Väärin tehty salaojien veto saattaa kostautua jälkeenpäin ikävinä kosteusvauriona. Salaojien kaivuu kannattaa teetättää ammattilaisella, jotta ne tulevat oikein asennetuksi sopivaan syvyyteen.

 

Salaojien ja sadevesien vedot voidaan laittaa samaan kaivantoon, mutta niille tulee ehdottomasti olla omat putkistot. Sadevettä ei tule missään tapauksessa juoksuttaa salaojaputkistoon. Ja lapiotyönä salaojien kaivuu on varsin raskas projekti, josta lohkeaa iso lovi kesälomasta.

Kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää!

Maankaivuu Timo Vuori Oy kaivaa vankalla kokemuksella salaojien, sadevesijärjestelmien ja viemäröintien vedot. Kerro lisää kohteestasi, me toteutamme ne mielellämme! Annamme mielellämme myös tarjouksia palveluistamme.